Hyppää sisältöön
Media

SLUSHIN oheistapahtuma SLURPS kokoaa innovatiiviset ruoka-alan yritykset vientiverkostoitumaan

maa- ja metsätalousministeriö
Julkaisuajankohta 30.11.2017 7.23
Tiedote

Maa- ja metsätalousministeriö, Tekes ja Food From Finland -vientiohjelma ovat kutsuneet viennistä kiinnostuneita elintarvikealan yrityksiä verkostoitumaan yhteiselle SLURPS-aamiaiselle SLUSH2017 -tapahtuman yhteydessä 30.11.2017.

Suomessa on jo useita innovatiivisia ruoka- ja juoma-alan yrityksiä, joilla on hyvät lähtökohdat laajentaa toimintaansa vientimarkkinoille. SLURPS tarjoaa kattauksen parasta asiantuntemusta suomalaisesta elintarvikeviennistä ja sisäpiirin vinkit SLUSH-tapahtuman tehokkaaseen hyödyntämiseen.

Aamiaistilaisuuden kieli on englanti ja puheenvuoroissa pureudutaan suoraan asiaan: Miten yritys voi menestyä vientimarkkinoilla? Millaisia mahdollisuuksia kansainvälinen verkkokauppa tarjoaa suomalaisille ruoka-alan yrityksille? Millaisia kokemuksia digitalisaation ja joukkorahoituksen hyödyntämisestä alalla on? Mitä SLUSH2017 tarjoaa ruoka-alan startup-yritykselle?

Tilaisuus järjestetään Helsingin Messukeskuksen Kokoustamossa torstaina 30.11. klo 8-10.30 ja sitä voi seurata suorana verkkolähetyksenä osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=MyVdBBuvjTA.

Tervetuloa mukaan seuraamaan!

Ohjelma:

8.00–8.30      Slurps-aamiainen tarjolla

8.30–8.40      Tilaisuuden avaus
                      Jaana Husu-Kallio, kansliapäällikkö, maa- ja metsätalousministeriö

8.40–9.00      Kiinan verkkokaupasta liiketoimintamahdollisuuksia ruoka-alan yrityksille:
                      Case Mallaskosken Panimo
                      Tommi Ruuska, International Trade Lead, Momentin Group

9.00–9.15      Mikä on SLUSH 2017 ja mitä se tarjoaa ruoka-alan startup-yritykselle?
                      John Cozzi, Digital Storyteller, San Francisco Agency

9.15–10.00    Digitalisaation ja pääomasijoitusten mahdollisuudet elintarvikevalmistajille, Leena Helminen, Business Development Manager, Apetit Oy
                      Christopher Heybroek, CEO ja IQ Chef -yrityksen perustaja

10.00             Kuinka menestytään viennissä?
                      Esa Wrang, Head of Industry, Food From Finland, Finpro

10.00             Tilaisuus päättyy

Lisätietoja:

erityisasiantuntija Kirsi Viljanen, maa- ja metsätalousministeriö, p. 040 509 8986, kirsi.viljanen(at)mmm.fi
markkinointipäällikkö Kati Kilpinen, Finpro, p. 040 3433 469, kati.kilpinen(at)finpro.fi
asiantuntija Pirjo Hakanpää, Tekes, p. 044 712 4136, pirjo.hakanpaa(at)tekes.fi