Elintarvikeketjun kilpailukykytutkimus -seminaari

Maa- ja metsätalousministeriö Työ- ja elinkeinoministeriö

Aika: to 19.1. klo 8.15– 12.00

Miten suomalainen ruoka ja sitä tuottava kotimainen elintarvikeketju menestyy globalisaation ristiaallokossa?

Työ- ja elinkeinoministeriö ja maa- ja metsätalousministeriö järjestävät elintarvikeketjun kilpailukykytutkimus -seminaarin torstaina 19.1.2017 Säätytalolla, Snellmaninkatu 9–11, Helsinki.

Tieto elintarvikeketjun kilpailukyvystä on monessa yhteydessä ja eri organisaatioissa nähty tarpeelliseksi. Julkaistava tutkimus antaa uutta tietoa mm. mitkä ovat suomalaisen koko elintarvikeketjun kustannuskilpailukyvyn ja tuottavuuden tärkeimmät tekijät sekä sen kansainvälinen kilpailuasema. Lisäksi tilaisuudessa kuullaan yrittäjien kommentteja ja asiantuntijoiden näkemyksiä Ruoka 2030 selonteon toimenpiteistä yrittäjyyden edistämiseksi.

Tilaisuutta voi seurata myös webcast-lähetyksenä, ja tallenne on katsottavissa jälkikäteen: https://tem.videosync.fi/2017-01-09-seminaari

Seminaari on maksuton.

Tervetuloa!

Katso seminaarin ohjelma tästä.

 

 

Kohderyhmät Media Valtionhallinto Yritykset