Suomi-ruokaa meille ja maailmalle – seminaari ruokapoliittisen selonteon toimeenpanosta

Maa- ja metsätalousministeriö

Aika: ke 4.10. klo 9.00– 13.00

Suomi-ruokaa meille ja maailmalle – tuumasta toimeen seminaari Ruoka2030 -toimeenpanosta

Aika: ke 4.10.2017 klo 9-13 Paikka: Original Sokos Hotel Vantaa, Hertaksentie 2, Vantaa

Maa- ja metsätalousministeriö kutsuu sidosryhmiä keskustelemaan Ruoka2030 ruokapoliittisen selonteon toteutuksesta, työnjaosta ja toimenpiteiden tärkeysjärjestyksestä. Tilaisuudessa kuullaan yhteenvedot ruokaketjun selvitysmiehen haastatteluista ja Ruoka2030 toimeenpanosuunnitelman tueksi teetetyn sidosryhmäkyselyn tuloksista. Seminaarin tavoitteena on saavuttaa laaja yhteisymmärrys toimeenpanosuunnitelman sisällöstä.

Tilaisuuden puheenjohtajana toimii osastopäällikkö Minna-Mari Kaila maa- ja metsätalousministeriöstä. Seminaaripäivä on osallistujille maksuton. Pyydämme ilmoittautumaan tilaisuuteen 19.9. mennessä alla olevasta linkistä:

Ilmoittaudu tästä

Tervetuloa!

Seminaaria voi seurata myös videon välityksellä. Linkki tulee sivulle http://mmm.fi/verkkolahetykset

Ohjelma

klo 9.00–10.45

  • Seminaarin avaus
    Jari Leppä, maa- ja metsätalousministeri
  • Ruoka2030 -verkkoriihi - vaiheiden I ja II tulokset
    Jarkko Kuusinen, Senior Advisor, Fountain Park Oy
  • Ruokaketjun toimijoiden haastattelukierroksen tulokset
    Ilkka Mäkelä, selvitysmies
  • Keskustelua

klo 10.45–11.15

  • Kahvitauko

klo 11.15–13.00

  • A National Food Strategy for Sweden
    Gustav af Wetterstedt, Coordinator of the National Food Strategy, Ministry of Enterprise and Innovation
  • Ruoka2030 - toimeenpanosuunnitelman tilannekatsaus
    Anna-Leena Miettinen, neuvotteleva virkamies, maa- ja metsätalousministeriö
  • Keskustelua

klo 13.00

  • Tilaisuus päättyy

Kohderyhmät Julkinen hallinto Kuntasektori Muut Valtionhallinto Yliopistot ja korkeakoulut Yritykset

Avainsanat ruoka