Hyppää sisältöön
Media

Juha Ojala maa- ja metsätalousministeriön metsäosaston osastopäällikön virkaan

maa- ja metsätalousministeriö
Julkaisuajankohta 15.4.2010 10.53
Tiedote -

Valtioneuvosto nimitti tänään maatalous- ja metsätieteiden maisterin Juha Ojalan maa- ja metsätalousministeriön metsäosaston osastopäällikön virkaan seitsemäksi vuodeksi. Ojala aloittaa virassa 17.5.2010. Virkaan haki määräaikaan mennessä 26 henkilöä.

Juha Ojala on toiminut vuodesta 2009 lähtien työ- ja elinkeinoministeriön metsäalan strategisen ohjelman johtajana. Tätä ennen Ojala on työskennellyt muun muassa Oulun kaupungilla ja Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä erilaisissa vaativissa päällikkö- ja johtotason tehtävissä sekä johdon konsultin tehtävissä. Vuosina 1984-2001 Ojala on työskennellyt tulosvastuullisissa tehtävissä Metsähallituksessa ja metsäsektorin yhteistyöverkostossa.

Maa- ja metsätalousministeriön metsäosasto käsittelee metsäpolitiikkaa ja metsätaloutta koskevia asioita sekä yleisten vesialueiden hallintaa ja hoitoa koskevat asiat mikäli ne eivät kuulu muulle osastolle. Osastopäällikön tehtäviin kuuluu mm. johtaa ja valvoa osaston toimintaa, huolehtia tulostavoitteista, huolehtia osaston henkilöstön kehittämisestä sekä seurata ja arvioida kehitystä osaston toimialalla.

Lisätietoja maa- ja metsätalousministeriöstä:
hallintojohtaja Eeva Pystynen puh. 09-160 53327