Hyppää sisältöön
Media

Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen johtokunnan toimikautta jatketaan

maa- ja metsätalousministeriö
Julkaisuajankohta 27.4.2011 10.28
Tiedote -

Maa- ja metsätalousministeriö on päättänyt jatkaa Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen 1.7.2008 - 30.6.2011 väliseksi ajaksi määrätyn johtokunnan toimikautta. Toimikausi jatkuu enintään 31.12.2011 saakka.

Johtokunnan puheenjohtajana toimii maanviljelysneuvos Esko Lindstedt ja varapuheenjohtajana kaupallinen neuvos Leena Mannonen maa- ja metsätalousministeriöstä. Muut johtokunnan jäsenet ovat kaupunginjohtaja Petteri Paronen Kuopion kaupungista, ylijohtaja Erkki Kemppainen Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksesta, hallituksen puheenjohtaja Olavi Kuusela Hogran Oy:sta, johtaja Seppo Aaltonen Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry:sta, alkutuotantojohtaja Eeva Brofeldt Valio Oy:sta, johtaja Tarja Niemelä ProAgria Keski-Suomesta sekä pääluottamusmies Päivi Parikka Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksesta.

Johtokunta ohjaa ja valvoo Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen toimintaa. Johtokunnan tehtävänä on muun muassa päättää tutkimuskeskuksen toimintalinjoista ja tavoitteista maa- ja metsätalousministeriön kanssa sovittujen tulostavoitteiden mukaisesti. Lisäksi johtokunta päättää esimerkiksi tutkimuskeskuksen toiminta- ja taloussuunnitelmasta ja muista tutkimuskeskuksen kannalta laajakantoisista ja periaatteellisesti merkittävistä asioista.

Lisätietoja maa- ja metsätalousministeriöstä:
maatalousneuvos Taina Vesanto, p. (09) 1605 4240, 040 740 9415
johtokunnan puheenjohtaja Esko Lindstedt, p. 0400-501686.