Hyppää sisältöön
Media

Risto Lahti ministeri Tiilikaisen erityisavustajaksi

maa- ja metsätalousministeriöympäristöministeriö
Julkaisuajankohta 23.9.2016 9.02
Tiedote

Maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikaisen erityisavustajaksi maa- ja metsätalousministeriöön on nimitetty Risto Lahti. Lahti aloittaa tehtävässään 27.9.2016.

Elintarvike-ekonomiaa Helsingissä opiskeleva Lahti (25) vastaa maa- ja metsätalousministeriön vastuualueella ruokaan ja elintarvikkeisiin liittyvistä asioista. Lahti on kotoisin Ilmajoelta, jossa hän on toiminut kunnanvaltuutettuna vuodesta 2009 alkaen ja on nykyisin kunnanhallituksen varapuheenjohtaja. Aikaisemmin hän on toiminut mm. Suomen Lukiolaisten liiton ja Varusmiesliiton varapuheenjohtajana sekä työskennellyt elintarviketeollisuuden, kaupan ja alkutuotannon eri tehtävissä.

Jukka-Pekka Kataja jatkaa ministeri Tiilikaisen erityisavustajana maa- ja metsätalousministeriössä vastuullaan uusiutuviin luonnonvaroihin liittyvät asiat. Tiilikaisen muut erityisavustajat ovat ympäristöministeriön vastuualueella ympäristö- ja luontoasioista vastaava Jyrki Peisa sekä asumisesta ja rakentamisesta vastaava erityisavustaja Tea Usvasuo.

Lisätietoja:
Erityisavustaja Risto Lahti, puh. 0400 856 404

Kimmo Tiilikainen hallitus