Hyppää sisältöön
Media

Mikrobikriteeriasetukseen broilereiden ruhoille kampylobakteerikriteeri

Kohderyhmä: Broileriteurastamot ja niiden tarkastuseläinlääkärit

Keskeinen sisältö: Asetuksella muutetaan mikrobikriteeriasetusta (EY) N:o 2073/2005 siten, että broilereiden ruhoille tulee uusi kampylobakteereja koskeva prosessin hygieniavaatimus.

Säädöksen nimi: Komission asetus (EU) 2017/1495 asetuksen (EY) N:o 2073/2005 muuttamisesta broilerin ruhoissa esiintyvän kampylobakteerin osalta

Säädöksen numero: (EU) 2017/1495

Säädöksen julkaisupäivä: 24.8.2017

Säädöstä sovelletaan: 1.1.2018 lähtien

Linkki säädökseen: http://eur-lex.europa.eu/legal-content/FI/TXT/PDF/?uri=CELEX:32017R1495&qid=1510213391509&from=EN