Tapahtumia

Tilaisuudessa kerromme kehittämishankkeiden ja tutkimus- ja innovaatio-ohjelman 6.10.–4.11.2021 toteutettavista hankehauista, haun teemoista ja hakuprosessista. Toivomme tilaisuuteen mukaan laajasti tutkijoita ja muita sidosryhmiä.

Järjestäjä: MMM

Pohjoismainen ruoka-alan vastuullisuutta monipuolisesti käsittelevä seminaari on osa Pohjoismaiden ministerineuvoston puheenjohtajuusvuoden ohjelmaa. Seminaari järjestetään yhteistyössä Högskolan på Ålandin kanssa Artesaaniruoka 2021 –tapahtuman yhteydessä perjantaina 8.10.2021 klo 9-17. Seminaari on maksuton, mutta ilmoittautuminen on tarpeen. Seminaari toteutetaan hybriditapahtumana – sitä voi seurata suoraan linkin kautta ja myös jälkikäteen Youtube-videolta.

Järjestäjä: MMM

Maa- ja metsätalousministeriö järjestää syksyn mittaan tiiviitä aamukahvitilaisuuksia, joissa keskenään samantapaisiin teemoihin keskittyvät Hiilestä kiinni -hankkeet saavat mahdollisuuden esittäytyä. Aamukahvisarjan tavoitteena on avata laajan Hiilestä kiinni -toimenpidekokonaisuuden sisältöä sekä muille hankkeiden toteuttajille että laajemmallekin yleisölle.

Järjestäjä: MMM