Yhdessä tehden parempiin tuloksiin - Elintarvikealan vuosiseminaari

Keskiviikko 13.12.2017 klo 10.00 –  15.30

Maa- ja metsätalousministeriö

Elintarvikealan elinvoimaisuus, kansainvälistyminen, kiertotalous ja kilpailutoiminta ovat keskiössä tämän vuoden Lähiruokafoorumissa ja Elintarvikealan vuosiseminaarissa. Tilaisuudessa julkistetaan myös maa- ja metsätalousministeriön rahoittama ruokafaktasivusto.

Aamupäivällä käsitellään lähiruokaan liittyen kilpailutoiminnan merkitystä, suoramyynnin kannattavuutta, kiertotalousverkostoja sekä pk-elintarvikeyrittäjän, ammattikeittiön ja Foodservice -sektorin yhteistyötä.

Aamupäivän järjestää valtakunnallinen lähiruoan koordinaatiohanke ja tämä on kolmas ruokatoimijat kokoava laaja valtakunnallinen lähiruokafoorumi. Iltapäivällä julkistetaan Leipomoalan toimialakatsaus ja Elintarvikealan pk-toimialabarometri sekä uusi Suomen ruokatuotannon vahvuuksia keräävä faktasivusto. Iltapäivässä kuullaan leipomo- ja konditoriaalan kuulumisista ja annetaan evästyksiä elintarvikeviennissä menestymiseen.

Iltapäivän järjestää TEM Toimialapalvelu. Tilaisuuden avaa maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä. Tilaisuus on maksuton ja se toteutetaan myös webcasting-lähetyksenä. Ilmoittaudu tilaisuuteen (myös webcasting:iin) oheisen linkin kautta viimeistään 5.12.2017 http://ty.fi/vuosiseminaari2017. Webcasting:ina tilaisuutta seuraaville lähetetään linkki lähetykseen ennen tilaisuutta. Linkki tulee myös www.aitojamakuja.fi-sivulle.

Tilaisuuden ohjelma

Tervetuloa!

Lisätietoja:

erityisasiantuntija Kirsi Viljanen, p. 040 509 8986, kirsi.viljanen(at)mmm.fi
projektipäällikkö Päivi Töyli, paivi.toyli(at)utu.fi
kehittämispäällikkö Heidi Valtari, heidi.valtari(at)utu.fi
toimialapäällikkö Leena Hyrylä, leena.hyryla(at)ely-keskus.fi
kehittämispäällikkö Esa Tikkanen, esa.tikkanen(at)tem.fi

Kohderyhmät: media, julkinen hallinto, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut, yritykset