Tunne biotalous Metsämessuilla

Tervetuloa kuulemaan, näkemään ja tuntemaan suomalainen biotalous Metsämessuille Helsinkiin 10.–12.11. 2017!

Tule katsomaan, miten biotalous näkyy sinun arjessasi – ruokapöydässä, liikkumisessa ja lähimetsässä nyt ja tulevaisuudessa ja miten voit kuluttajavalinnoilla vaikuttaa siirtymään fossiilitaloudesta biotalouteen.

Biotaloudella tarkoitetaan uusiutuvien luonnonvarojen kestävää hyödyntämistä fossiilisten luonnonvarojen sijaan. Miltä näyttää koivusta tehty lanka? Tai syötävä sirkka? Tule tutustumaan biotalouden tuotteisiin ja palveluihin. Kerromme niin metsätiedon digitalisoinnista ja maankäytöstä kuin kestävästä ruuantuotannosta
sekä metsästyksestäkin.

Biotalousosastolta tavoitat maa- ja metsätalousministeriön, Eviran, Luonnonvarakeskuksen, Maanmittauslaitoksen, Metsähallituksen, Suomen metsäkeskuksen ja Suomen riistakeskuksen asiantuntijat.

Aalto-yliopiston ja Iskun kanssa yhteistyössä toteutetulla osastolla näkyy 100-vuotiaan Suomen kunniaksi kotimainen muotoiluosaaminen ja uusiutuvat materiaalit.

Aika: 10.–12.11.2017
Paikka: Messukeskus, Helsinki, 6B50

Koululaiset kysyvät biotaloudesta – Ministeri Leppä vastaa

Miten pääsemme eroon fossiilisten luonnonvarojen käytöstä ja siirrymme vähähiiliseen yhteiskuntaan?  Miten voimme kasvattaa taloutta samalla kun turvaamme luonnon ekosysteemejä?

Koululaiset kysyvät biotaloudesta – maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä vastaa Metsälavalla perjantaina 10.11. klo 12.

 

Lisätietoja tapahtumasta Messukeskuksen-sivuilta

Lue MMM:n tiedote 6.11.2017: Tunne biotalous Metsämessuilla 10.–12.11.

#tunnebiotalous #Metsämessut

Tunne biotalous Twitterissä

Lisätietoja