Nyheter
Företag inom livsmedelsbranschen ska få fler riskhanteringsverktyg
JSM
Nyhet
23.5.2022 15.14
Minister Kurvinen: en levande landsbygd utgör grunden för försörjningsberedskapen i hela landet
JSM
Nyhet
13.5.2022 11.51
Ta ställning till den nya nationella skogsstrategi som bereds just nu
JSM
Nyhet
28.4.2022 15.37
Uppgifter om gödselhantering kan bidra till ökad klimatmedvetenhet inom jordbruket
JSM
Nyhet
6.4.2022 12.00
En säkerhetskopia av den nordiska potatissamlingen har flyttats till Finland
JSM
Nyhet
14.3.2022 12.50
Gemensamt svenskt-finskt möte för en ökad livsmedelsexport
JSM
Nyhet
8.3.2022 17.36
Jord- och skogsbruksministeriet utlyser projektfinansiering för främjande av SOTKA-projekt
JSM
Nyhet
18.2.2022 9.50
Ansvarsfullt producerad skolmat av inhemska råvaror
JSM
Nyhet
18.2.2022 9.10
Nytt arbetsprogram ska leda till mer hållbar vattenhantering inom jord- och skogsbruket
JSM
MM
Nyhet
17.2.2022 9.48
Den utredning om livsmedelsexporten som beställts av diskussionsforumet Gemensamt matbord publiceras den 15 mars
JSM
Nyhet
15.2.2022 12.42
Klimatplanen för markanvändningssektorn är en samlad helhet av klimatlösningar för jord- och skogsbruket och den övriga markanvändningen – förberedelserna är på slutrakan
Understöd för projekt som främjar fiskerihushållningen
JSM
Nyhet
3.1.2022 15.33
Arbetet med att utveckla skolmaten har inletts
JSM
Nyhet
21.12.2021 10.18
Det nationella skogsrådet oroar sig över konsekvenserna av EU:s olika initiativ på skogsbrukets omvärld
JSM
Nyhet
15.12.2021 10.57
Diskussionsforumet Gemensamt matbord: Finland har utmärkta möjligheter att öka livsmedelsexporten
JSM
Nyhet
8.12.2021 13.50
Diskussionsforumet Gemensamt matbord: Det finländska livsmedelssystemets styrkor tål att jämföras
JSM
Nyhet
26.10.2021 11.12
Våtmarksodling ger nya möjligheter för klimatsmart odling av torvåkrar – forskningsbaserad kunskap bidrar till att skapa värdekedjor
JSM
Nyhet
26.10.2021 9.06
Finland hör till världseliten när det gäller skogsdata och skogsinformationssystem
JSM
Nyhet
11.10.2021 13.24
Mångsidigt om bärkraft inom matkedjan– seminariet i Mariehamn 8. oktober
JSM
Nyhet
11.10.2021 13.09
Med mål om konstruktiv dialog om den nordiska matkulturen
JSM
Nyhet
6.10.2021 8.31