Tietosuoja ja henkilötietojen käsittely

Tällä sivustolla kerromme, mitä henkilötietoja keräämme eri palveluissamme (ks. tämän sivun alaosan sisältö "henkilötietojen käsittely maa- ja metsätalousministeriön palveluissa"), mihin käsittely missäkin tapauksessa perustuu ja miten voit käyttää tietosuojaoikeuksiasi. Käsittelemme henkilötietojasi vain perustellusta syystä lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi, yleisen edun mukaisen tehtävän suorittamiseksi tai omalla suostumuksellasi.

Tietoja käsittelevät palvelujen sisältöä ylläpitävät henkilöt ministeriössä sekä palveluja tuottavat yhteistyökumppanit alihankkijoineen, joiden kanssa ministeriö on sopinut henkilötietojen käsittelystä tietosuoja-asetuksen vaatimusten mukaisesti.

Palveluiden käyttäjänä sinulla on oikeus mm. saada tieto siitä, mitä tietoja sinusta tallennamme ja kuka käsittelee tietojasi. Lisäksi voit tarkistaa sinusta keräämämme tiedot ja tarvittaessa päivittää ne ajan tasalle. Käyttäjän oikeudet ja henkilötietojen tarkistaminen.

Tietosuojavastaava

Jaana Merta
Maa- ja metsätalousministeriö
tietosuojavastaava.mmm(at)gov.fi

Rekisterinpitäjä

Maa- ja metsätalousministeriö, PL 23, 00023 Valtioneuvosto
Kirjaamo: kirjaamo.mmm(at)gov.fi, p. 0295 16 2200

Maa- ja metsätalousministeriö ja muut ministeriöt ovat yhteisrekisterinpitäjiä, kun ne käsittelevät henkilötietoja valtioneuvoston yhteisissä tietojärjestelmissä.

Tietosuojalainsäädännön noudattamista Suomessa valvoo tietosuojavaltuutettu. Lisätietoa tietosuojaoikeuksistasi saat tietosuojavaltuutetun verkkosivuilta tietosuoja.fi.

 

Henkilötietojen käsittely maa- ja metsätalousministeriön palveluissa