Tietosuoja

Tältä sivulta ja Tietosuojan alasivuilta löydät tietoa tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä maa- ja metsätalousministeriössä. 

Maa- ja metsätalousministeriö tallentaa henkilötietoja vain perustellusta syystä. Pääsääntöisesti tietoja tarvitaan palveluiden toteuttamiseksi ja yhteydenpitoon. Palveluiden käyttö on vapaaehtoista, eikä annettuja henkilötietoja käsitellä muissa kuin esitetyissä käyttötarkoituksissa.

Tietoja käsittelevät palvelun sisältöä ylläpitävät henkilöt ministeriöissä sekä palvelua tuottavat yhteistyökumppanit alihankkijoineen, joiden kanssa ministeriö on sopinut henkilötietojen käsittelystä tietosuoja-asetuksen vaatimusten mukaisesti.

Palveluiden käyttäjänä sinulla on oikeus mm. saada tieto siitä, mitä tietoja sinusta tallennamme ja kuka käsittelee tietojasi. Lisäksi voit tarkistaa sinusta keräämämme tiedot ja tarvittaessa päivittää ne ajan tasalle.

Tietosuojavastaava

Eritysasiantuntija Jaana Merta
Maa- ja metsätalousministeriö, tieto- ja tutkimusyksikkö
tietosuojavastaava(at)gov.fi

Rekisterinpitäjä

Maa- ja metsätalousministeriö, PL 23, 00023 Valtioneuvosto
Kirjaamo: kirjaamo.mmm(at)gov.fi, p. 0295 16 2200

Maa- ja metsätalousministeriö ja muut ministeriöt ovat yhteisrekisterinpitäjiä, kun ne käsittelevät henkilötietoja valtioneuvoston yhteisissä tietojärjestelmissä.

Tietosuojalainsäädännön noudattamista Suomessa valvoo tietosuojavaltuutettu. Lisätietoa tietosuojaoikeuksistasi saat tietosuojavaltuutetun verkkosivuilta: tietosuoja.fi