Maa- ja metsätalousministeriö työpaikkana

Maa- ja metsätalousministeriö, Hallituskatu 3.Maa- ja metsätalousministeriö on asiantuntijaorganisaatio. Meillä työskentelee paljon muun muassa maa- ja metsätaloustieteiden, oikeus- ja hallintotieteiden sekä eläinlääketieteen huippuosaajia. Henkilöstöstämme noin 8 % toimii eritasoisissa esimiestehtävissä, noin 68 % asiantuntijatehtävissä ja noin 24 % avustavissa tehtävissä. Noin kolme neljäsosaa henkilöstöstämme on suorittanut korkeakoulututkinnon.

Monet maa- ja metsätalousministeriön tehtävistä liittyvät säädösvalmisteluun, hallinnonalan ohjaukseen sekä EU- ja kansainväliseen yhteistyöhön. Asiantuntijatehtävämme ovat monipuolisia ja niissä on erinomaiset mahdollisuudet kehittää ammatillista osaamista.

 

 

 

Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuus maa- ja metsätalousministeriössä

Maa- ja metsätalousministeriössä on laadittu tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma vuosille 2018-2022. Kyseessä on ministeriön ensimmäinen yhdistetty tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma sisältäen tavoitteet ja toimenpiteet. Suunnitelman julkaisusta on vastannut työ- ja yhdenvertaisuustyöryhmä ja työhön on otettu koko henkilöstö mukaan.
Suunnitelmaa pääset lukemaan tästä. 

 

Katso myös

Maa- ja metsätalousministeriö LinkedInissä

Valtiolle.fi avoimet virat/tehtävät

Harjoittelijana maa- ja metsätalousministeriön viestintäyksikössä

Maa- ja metsätalousministeriön avoimet työpaikat Valtiolle.fi -palvelussa (RSS)