Kehittämisen työkaluja
Lähiruokaohjelmasta on ulkopuolinen arviointi vuodelta 2018 ja väliraportti ja -arviointi vuodelta 2015. Ohjelmasta on rahoitettu hankkeita ja työkaluja. Ne on koottu linkkeineen tälle sivulle.
Lähiruokaohjelman ulkopuolinen arviointi 2018
ArviointiraporttiTiedosto avautuu uudessa välilehdessä pdf 1.4MB
Lähiruokaohjelmasta valmistui väliraportti ja -arviointi keväällä 2015
VäliraporttiTiedosto avautuu uudessa välilehdessä pdf 7.3MB
VäliarviointiTiedosto avautuu uudessa välilehdessä pdf 1.3MB
Lähiruokaohjelmasta rahoitettuja hankkeita ja työkaluja
Suomen ruokamatkailustrategia 2015-2020Linkki toiselle sivustolleAvautuu uudessa välilehdessä
Finlands strategi för matturism 2015-2020Linkki toiselle sivustolleAvautuu uudessa välilehdessä
Finland's Food Tourism Strategy 2015-2020Linkki toiselle sivustolleAvautuu uudessa välilehdessä
Kuinka perustan ruokapiirin Tiedosto avautuu uudessa välilehdessä pdf 203kB
Lähiruokayritysten ja -jakelukanavien kannattavuus -tutkimus (Luke)Linkki toiselle sivustolle
Lähiruokaliiketoiminta vuonna 2025Linkki toiselle sivustolleAvautuu uudessa välilehdessä
Työkirja lähiruokayrittäjilleLinkki toiselle sivustolleAvautuu uudessa välilehdessä
Lähiruuan ekologiset vaikutuksetLinkki toiselle sivustolleAvautuu uudessa välilehdessä
Argumenttipankki lähiruuan ekologisista vaikutuksistaTiedosto avautuu uudessa välilehdessä pdf 5.7MB
Lisää lähiruokaa julkisten keittiöiden asiakkaille – LähisopasLinkki toiselle sivustolle
Marthas matkorg - matglädje för varje säsongLinkki toiselle sivustolle
Elintarvikealan pk-yritysten toimintaympäristö 2013Tiedosto avautuu uudessa välilehdessä pdf 2.5MB
Mikroyritykset menestyvät kaupan yhteistyökumppaneinaLinkki toiselle sivustolle
Lisätietoja
Kirsi Viljanen, erityisasiantuntija
maa- ja metsätalousministeriö, Ruokaosasto, Markkinayksikkö Puhelin:0295162142 Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@gov.fi