Hyppää sisältöön
Valtioneuvosto ja ministeriöt Media

Risto Artjoki maa- ja metsätalousministeriön ruokaosaston johtoon

Maa- ja metsätalousministeriö
6.11.2014 13.01
Tiedote -

Hallitus on tänään nimittänyt maatalous- ja metsätieteiden maisteri Risto Artjoen maa- ja metsätalousministeriön ruokaosaston osastopäällikön virkaan ajalle 1.12.2014 – 30.11.2021.

Vuodesta 2011 lähtien maa- ja metsätalousministeriön valtiosihteerinä työskennellyt Artjoki on työskennellyt Brysselissä komissaari Olli Rehnin kabinetin jäsenenä, Euroopan komission maatalouden ja maaseudun kehittämisen pääosaston hallintovirkamiehenä ja Suomen pysyvässä edustustossa Euroopan unionissa erityisasiantuntijana. Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliiton palveluksessa hän on toiminut Brysselin toimiston johtajana ja EU-politiikkayksikön johtajana sekä työvoima- ja koulutuspoliittisena asiamiehenä ja kansainvälisten asioiden sihteerinä.

– Artjoen vahvuutena on EU-tehtävien ja valtiosihteeritehtävien kautta toteutunut vahva kokemus yhteiskunnallisesta ja EU-vaikuttamisesta sekä monipuolinen perehtyminen ruokaosaston toimialaan osana maa- ja metsätalousministeriötä, valtioneuvostoa ja EU-toimintaympäristöä, toteaa maa- ja metsätalousministeriön kansliapäällikkö Jaana Husu-Kallio.

Artjoen edeltäjä osastopäällikkö Heimo Hanhilahti jää eläkkeelle joulukuun alussa.

Lisätietoja maa- ja metsätalousministeriöstä:
kansliapäällikkö Jaana Husu-Kallio, p. 0400 291 910
valtiosihteeri Risto Artjoki, p. 0295 162 254
[email protected]

Petteri Orpo