Webinaari: Lisää kotimaista kalaa ammattikeittiöiden tarjontaan

Keskiviikko 10.4.2024 klo 13.30 –  15.00

maa- ja metsätalousministeriö

Webinaari: Lisää kotimaista kalaa ammattikeittiöiden tarjontaan

Tervetuloa webinaariin “Lisää kotimaista kalaa ammattikeittiöiden tarjontaan”! Webinaarissa kuulet mm. uusimmasta kalan käytön kuluttajatutkimuksesta ja kotimaisen kalan edistämisohjelmasta.

Milloin: 10.4.2024 klo. 13.30–15.00.

Kenelle: Ammattikeittiöiden toimijat, kuntien edustajat, kala-alan yrittäjät sekä kaikki muut tahot, joita kotimaisen kalan käytön lisääminen kiinnostaa 

Ohjelma ja ilmoittautuminen avautuvat tästä

Järjestäjät: Innovaatio-ohjelma Blue Products 3.0, Maa- ja metsätalousministeriö, Turun yliopisto, Pro Kala ry 

Toivomme, että jaat webinaarikutsua eteenpäin verkostoissasi!

Lisätietoja:

Erityisasiantuntija Auli Väänänen, p.  0295 162 031