Julkistamistilaisuus: Työikäisten ruokailusuositus

Keskiviikko 4.2.2026 klo 12.00 –  14.00

Työikäisten ruokailusuositus perustuu kansallisiin ”Kestävää terveyttä ruoasta” -ravitsemussuosituksiin (2024) sekä tutkimusnäyttöön työikäisten ravitsemuksen erityispiirteistä.

Työikäisten ruokailusuositus ottaa kantaa työikäisten hyvän ravitsemuksen toteutumiseen työpäivän aikana. Työolosuhteet vaikuttavat ruokatauon asianmukaiseen pitämiseen, mutta myös siihen, onko työntekijällä mahdollisuus syödä työpaikkaruokalassa, käyttää taukopaikkaa, lämmittää ruokaa tai säilyttää sitä asianmukaisesti. Työikäisten ruokailusuosituksessa annetaan käytännön vinkkejä hyvän ravitsemuksen toteuttamiseen monenlaisissa työtilanteissa ja -olosuhteissa. Se sisältää lisäksi tietoa työnantajana, työntekijän, ruokapalvelujen sekä työterveyden roolista ja vastuista sekä työkyvyn ylläpidosta.

Työaikainen ruokailusuositus – julkistamistilaisuus 

AIKA: 4.2.2026 klo 12-14:00
PAIKKA: Varmistuu myöhemmin, joko Ruokavirasto, Mustialankatu 3, Helsinki tai Helsingin keskusta. Tilaisuus lähetetään myös suoratoistona.
Ilmoittaudu tilaisuuteen täältä.

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 31.1.2026