Hyppää sisältöön
Media

Risto Artjoki maa- ja metsätalousministeriön valtiosihteeriksi

maa- ja metsätalousministeriö
Julkaisuajankohta 23.6.2011 9.05
Tiedote -

Valtioneuvosto on tänään nimittänyt maatalous- ja metsätieteiden maisteri Risto Artjoen (s.1963) maa- ja metsätalousministeriön valtiosihteerin virkaan maa- ja metsätalousministeri Jari Koskisen toimikauden ajaksi. Artjoki aloittaa tehtävässään 16.7.2011.

Artjoki siirtyy maa- ja metsätalousministeriöön Euroopan komission talous- ja rahapoliittisista asioista vastaavan komissaari Olli Rehnin kabinetista. Aikaisemmin hän on työskennellyt muun muassa Euroopan komission maatalouspääosastolla, maa- ja metsätalouden erityisasiantuntijana Suomen pysyvässä edustustossa Euroopan unionissa sekä Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliitto MTK:ssa.

Valtiosihteeri toimii ministerin apuna poliittiseen ohjaukseen ja asioiden valmisteluun liittyvissä tehtävissä. Hän avustaa ja edustaa ministeriä poliittisten linjausten muodostamisessa, ministeriöiden välisessä koordinoinnissa ja kantojen yhteensovittamisessa, hallitusohjelman toimeenpanossa ministerin toimialalla sekä EU-asioiden ja kansainvälisten tehtävien hoitamisessa.

Lisätietoja maa- ja metsätalousministeriöstä:
kansliapäällikkö Jarmo Vaittinen, puh. 040 751 84 06
hallintojohtaja Eeva Pystynen, puh. 040 592 33 27