Tapahtumia

huhtikuu 2022 »

Yhteinen ruokapöytä –keskustelufoorumin tilaama elintarvikevientiselvitys julkistetaan 15. maaliskuuta. Tilaisuudessa puhuvat Yhteisen ruokapöydän puheenjohtaja Reijo Karhinen, selvityshenkilö Anne Berner, maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä, elinkeinoministeri Mika Lintilä ja kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari.

Järjestäjä: MMM

Mitä jo tehdään maatalouden ilmastotoimien edistämiseksi? Millaisia onnistumisia hankkeessasi on saavutettu? Inspiroivien puheenvuorojen lisäksi tapahtumassa on aamupäivällä paneelikeskustelu. Iltapäivän työpajoissa keskustellaan millaisia hankkeita Euroopan unionin tulevalla rahoituskaudella olisi hyvä edistää. Tule esittelemään ilmastoviisas hankkeesi ja tutustumaan muiden hankkeiden sisältöihin ja ihmisiin hankkeiden takana virtuaalisella messuosastolla.

Järjestäjä: MMM, YM

Tänä vuonna uudistetaan Suomen kansallinen metsästrategia, joka ohjaa Suomen metsäpolitiikkaa vuoteen 2035 saakka. Strategiatyön aikana järjestetään avoimien paneelien sarja, jossa metsiä ja niiden käyttömahdollisuuksia katsotaan eri näkökulmista.

Järjestäjä: MMM

Tervetuloa maa- ja metsätalousministeriön ja ympäristöministeriön puurakentamiseen ja puutuotteisiin liittyvien viestintähankkeiden aamukahvitilaisuuteen! Webinaarissa kuulemme molempien ministeriöiden rahoittamien viestintähankkeiden kuulumisia ja tuloksia.

Järjestäjä: MMM, YM

Kestävää hyvinvointia kaikille – Suomen biotalous vuonna 2035