Suomen luonnon päivä luomutiloilla ja vaelluskalakohteissa

Lauantai 25.8.2018 klo 12.00

Maa- ja metsätalousministeriö

Suomen luonnon päivä luomutiloilla ja vaelluskalakohteissa

Luomutilat kautta maan avaavat ovensa jälleen Suomen luonnon päivänä. Lisäksi voit tutustua vaelluskalakantojen elvyttämiseen virtavesien äärellä eripuolilla Suomea.

Kuudetta Suomen luonnon päivää vietetään elokuun viimeisenä lauantaina 25.8.2018. Tapahtuman tarkoituksena on iloita Suomen luonnosta ja luonnon tuomasta hyvinvoinnista. Maa- ja metsätalousministeriö yhdessä tilojen ja yhteistyökumppaniensa kanssa järjestää avoimet ovet luomutiloille ja kalakohteisiin eri puolilla maata.

Luomutilalla tuotetaan luomuruokaa

Luomutilat ovat 25.8. avoinna yleisölle noin klo 12-15. Tapahtuman tavoitteena on antaa kuluttajille ja tuottajille mahdollisuus tutustua luomutilan toimintaan aidossa ympäristössä. Katso Pro Luomun sivuilta lähin luomutilasi ja ota elokuun viimeisenä lauantaina suunta maalle tai kaupunkiviljelmälle!

Seuraa tapahtumaa Facebookissa

Vaelluskalat tutuksi Oulussa, Lieksassa ja Mustionjoella

Luonnon päivänä vesiluonnon ystävät kutsutaan tutustumaan luonnonkalakantojen elvyttämiseen. Vaelluskala-aiheisia tapahtumia järjestetään Oulun Hupisaarilla, Lieksan satamassa sekä Mustionjoella Billnäsissä ja Åminneforsissa. Tarkemmat tiedot kalakohteista ilmoitetaan myöhemmin.

Tervetuloa!

Lisätietoja:
Anna Salminen, p. 050 358 8793
Virpi Komulainen, p. 029 516 2110
etunimi.sukunimi@mmm.fi

 

Kohderyhmät: julkinen hallinto, media, kansalaiset, järjestöt ja yhteisöt