Maa- ja metsätalousministeriön blogi
Aspartaami taas valokeilassa
Riskianalyysin kolmas ja viimeinen vaihe, riskiviestintä, on tunnetusti vaikeaa. Olen juuri palaamassa Genevestä, jossa Codex Alimentariuksen...
EFSA:n uudessa johtokunnassa vahva suomalaisedustus
Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen EFSA sai uuden johtokunnan heinäkuussa 2022, ja toiminta käynnistyi toden teolla lokakuun alussa. Johtokunta...
Foppi on kohta edessäsi, oletko valmis?
EU:n komissio julkaisi ruokapoliittisen Pellolta pöytään -strategiansa toimikautensa alussa, keväällä 2020. Se on laaja ja moniulotteinen asiakirja, joka...
Uusi työsopimus
Pandemian riehuessa pahimmillaan olen aistinut, että työyhteisömme on jo suunnannut katseensa aikaan, jolloin voimme turvallisesti palata läsnätyöhön. Näillä...
Rakettitiedettä
Ajat ovat ihmeelliset. Kuten useimmat meistä, olen koronakevään myötä ottanut isoja askelia kohti paikkariippumattomuutta. Tänään tapahtui varsinainen...
Elintarviketurvallisuus vaatii jatkuvaa työtä
Ruoan ravitsemuksellinen laatu on tärkeä osa ruokaturvaa. Suomessa moni syö liian vähän hedelmiä ja vihanneksia, mikä vaikuttaa kansanterveyteen. ...