- Ruoka ja maatalous
- Eläimet ja kasvit
- Metsät
- Maaseutu
- Kalat
- Riista
- Vesi
- Maanmittaus, paikkatiedot ja huoneistot
- Luonto ja ilmasto
- Bio- ja kiertotalous
- Tutkimus ja kehittäminen
- EU ja kansainväliset asiat
Kehittämisen työkaluja
Lähiruokaohjelman ulkopuolinen arviointi 2018
Lähiruokaohjelmasta valmistui väliraportti ja väliarviointi keväällä 2015
Väliraportti
Väliarviointi
- Liitetaulukko
Lähiruokaohjelmasta rahoitettuja hankkeita ja työkaluja
-
Elintarvikealan pk-yritysten toimintaympäristö 2020 –raportti
-
Maatilojen kehitysnäkymät 2027 – valmius lähiruokapalveluihin ja suoramyyntiin
-
Maatilojen kehitysnäkymät 2025 – valmius lähiruokapalveluihin ja suoramyyntiin (2018)
- Lähiruokayritysten ja -jakelukanavien kannattavuus -tutkimus (Luke)
-
Lähiruoan taloudelliset vaikutukset ja käytön edistäminen julkisissa ammattikeittiöissä
-
Maatilojen kehitysnäkymät - valmius lähiruokapalveluihin ja suoramyyntiin
-
Grunder för kommunikation om hällbarhetseffekter av närmat - Argumentbank
-
Lähiruokaa ammattikeittiöihin - ohjeita päättäjille lähiruuan hankintaan, suomeksi ja ruotsiksi
-
Mikroyritykset menestyvät kaupan yhteistyökumppaneina
-
Opas pienteurastamon teurassivutuotteiden hyödyntämisestä ja hävittämisestä
-
Lähiruokaselvitys - ehdotus lähiruokaohjelman pohjaksi 2012-2015
-
Kansainvälinen ruokamatkailututkimus - Suomen erilliskysymykset
Lisätietoja
Kirsi Viljanen, erityisasiantuntija
maa- ja metsätalousministeriö, Ruokaosasto, Markkinayksikkö Puhelin:0295162142 [email protected]