Tunne biotalous Farmarissa

Tervetuloa kuulemaan, näkemään ja tuntemaan suomalainen biotalous Farmariin Seinäjoelle 14.–17.6. 2017!

Mikä on Suomi-ruuan valtti maailmalla? Miltä näyttää uudistunut metsästäjätutkinto? Vieläkö jokien pohjista löytyy helmisimpukoita?  Farmarissa selviää myös, mitä erityistä on kotipihan raparperissa ja mikä luomutuotteen erottaa kilpailijoista.

Lietteestä lannoitteeksi ja lanta lämmitykseen? Lannan ja jätevesilietteiden hyötykäytöstä on saatu hyviä esimerkkejä, tervetuloa tutustumaan.

Täyttääkö peltosi ympäristökorvauksen ehdot tai kiinnostaako eläinten hyvinvointikorvaus? Asiantuntijamme neuvovat myös Vipu- ja Hyrrä-palveluiden käytössä.

Verkkopalveluista hyöty irti, esillä Taloustohtori, Biomassa-atlas, Karttapaikka ja Paikkatietoikkuna. Seinäjoki-areenassa pääset myös juuri kiertueelle lähteneen Bioaika-rekan kyytiin. 

Biotalousosastolta tavoitat maa- ja metsätalousministeriön, Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen, Luonnonvarakeskuksen, Maanmittauslaitoksen, Maaseutuvirasto Mavin, Metsäkeskuksen ja Suomen riistakeskuksen asiantuntijat.

Aalto-yliopiston ja Iskun kanssa yhteistyössä toteutetulla osastolla näkyy pian 100-vuotiaan Suomen kunniaksi kotimainen muotoiluosaaminen ja uusiutuvat materiaalit.

Aika: 14.–17.6.2017
Paikka: Seinäjoki-areena, A57

Grilli ja keskustelu kuumana

Lähiruokamaistiaisia ja ajankohtaisia haastatteluja maa- ja metsätalousministeriön ja Pro Agrian grillillä Areenan edustalla päivittäin. Grillaamassa myös maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä pe 16.6. klo 16.30.

Seuraa suoraa lähetystä Farmarista 14.-15.6., jolloin haastateltavana on mielenkiintoisia vieraita: mmm.fi/farmari2017

Lisätietoja tapahtumasta Farmari 2017 -sivuilta
 

Tunne biotalous Twitterissä

Lisätietoja

Virpi Komulainen, tiedottaja 
MMM, Hallinto- ja kehittämistoimiala, Hallinto- ja viestintäyksikkö 0295162110  


Pekka Väisänen, viestintäjohtaja 
MMM, Hallinto- ja kehittämistoimiala, Hallinto- ja viestintäyksikkö 0295162480