Osaajien Ruoka-Suomi -teemaseminaari

Tiistai 13.12.2022 klo 10.00 –  16.00

maa- ja metsätalousministeriö työ- ja elinkeinoministeriö

Osaajien Ruoka-Suomi -teemaseminaari

Ruoka-alan teemaseminaarissa keskitytään elintarvikealan työvoima-, koulutus- ja osaamistarpeisiin sekä toimialan muutoksiin niin yrityksen kuin alan toimijoiden näkökulmista. Seminaarin yhteydessä julkistetaan myös elintarvikealan toimialaraportti ja pk-yritysbarometrin tuloksia.

Teemaseminaarin järjestävät yhteistyössä valtakunnallinen Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita - Ruokasektorin koordinaatiohanke, työ- ja elinkeinoministeriö Toimialapalvelut ja maa- ja metsätalousministeriö.

Lataa ohjelma pdf:nä: Osaajien Ruoka-Suomi-ohjelma 2022

Kohderyhmä:  Elintarvikealan ja ruokasektorin yrittäjät, kouluttajat, kehittäjät, rahoittajat ja kaikki kiinnostuneet

Ilmoittautuminen: Tilaisuus toteutetaan hybridinä (verkossa ja paikan päällä).

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään lisätietoja viikon 49 aikana.

Tervetuloa!

Lisätietoja: Projektipäällikkö Päivi Töyli, paivi.toyli@utu.fi, www.aitojamakuja.fi
Toimialapäälliköt Leena Hyrylä, leena.hyryla@ely-keskus.fi ja Sirkku Wacklin, sirkku.wacklin@ely-keskus.fi, www.tem.fi/toimialapalvelu Kehittämispäällikkö Katri Lehtonen, katri.lehtonen@gov.fi
Erityisasiantuntija Petri Koskela, petri.koskela@gov.f

Kohderyhmät: julkinen hallinto, media, yliopistot ja korkeakoulut, järjestöt ja yhteisöt