Ympäristökestävyyden edistäminen ruokasektorilla – seminaari/webinaari 22.5.

Maanantai 22.5.2023 klo 13.00 –  15.00

maa- ja metsätalousministeriö

Ympäristökestävyyden edistäminen ruokasektorilla – seminaari/webinaari 22.5.

Luonnonvarakeskus (Luke) järjestää yhdessä maa- ja metsätalousministeriön (MMM) kanssa seminaarin ruokasektorin kestävyystutkimuksesta Helsingin pääkirjaston (Oodi) Maijansalissa 22.5. klo 13-15.

Luonnonvarakeskuksessa tutkitaan laajasti ruuan ympäristövaikutuksia ja käynnissä onkin useita tutkimusprojekteja, joissa kehitetään ympäristövaikutusten laskentamenetelmiä, sekä edistetään tiedon hyödyntämistä käytännön sovellutuksissa.

Luonnonvarakeskus (Luke) järjestää yhdessä maa- ja metsätalousministeriön (MMM) kanssa seminaarin ruokasektorin kestävyystutkimuksesta Helsingin pääkirjaston (Oodi) Maijansalissa 22.5. klo 13-15. Seminaarissa kuullaan mm. Luken tuottamasta ympäristövaikutustiedosta, elinkaarilaskennan menetelmistä ja mittareista ja käynnissä olevasta menetelmäkehityksestä, sekä ravitsemusnäkökulmien huomioimisesta ruuan ympäristövaikutusten tarkastelussa.

Seminaarin ohjelma ja ilmoittautuminen tästä!

 

Lisätietoja:

Virpi Vorne, p. +358 29 532 6649, virpi.vorne@luke.fi

Auli Väänänen, p. +358 29 516 2031, auli.vaananen@gov.fi

Kohderyhmät: media, julkinen hallinto, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut, yritykset, kunnat