Hyppää sisältöön
Media

Ilmoittautuminen MATO-tutkimusohjelman vuosiseminaariin 13.3.2019 on avattu

MATO-ohjelman 3. vuosiseminaari ”Mato koukussa, saalis haavissa: Tutkimustulosten hyödyntäminen tulevan CAP-rahastokauden ympäristötoimenpiteissä” järjestetään Helsingissä ympäristöministeriön Pankkisalissa (Aleksanterinkatu 7) keskiviikkona 13.3.2019 klo 9:30-16:00.

Tilaisuudessa MATO-ohjelman käynnissä olevat hankkeet esittäytyvät ja kertovat tuloksistaan. Tällä kertaa seminaarin erityisenä teemana on se, miten MATO –tutkimushankkeiden tuloksia ja suosituksia voidaan hyödyntää uuden CAP-kauden ympäristötoimenpiteiden valmistelussa. Seminaarin ohjelma on alla pdf-tiedostona.

Ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta (avautuvasta näkymästä klikkaa sanaa ”ilmoittaudu” ja täytä yhteystietosi sen jälkeen avautuvaan lomakkeeseen):

Seminaari tullaan myös videoimaan ja sitä voi seurata suorana verkossa. Seurantalinkki löytyy MATO-ohjelman verkkosivuilta osoitteesta https://mmm.fi/mato/vuosiseminaari. Videoidut esitykset ovat katsottavissa myös seminaarin jälkeen samasta osoitteesta. Maksuton seminaari on suunnattu kaikille maatalouden ympäristöasioista kiinnostuneille asiantuntijoille, tutkijoille ja neuvontajärjestöjen sekä maatalous- ja ympäristöhallinnon edustajille.

Varaa paikka seminaariin ilmoittautumalla hyvissä ajoin!