Hyppää sisältöön
Media

Älykkäät maaseudut –kiertueen kevään lähitilaisuudet peruttu

Julkaisuajankohta 16.3.2020 15.41
Tiedote

Älykkäät maaseudut –kiertueen kevään lähitilaisuudet ja fasilitointikoulutukset perutaan varatoimenpiteenä koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Näin noudatamme THL:n ohjeistusta ja valtioneuvoston linjausta asiassa.

Maaseutuverkostopalvelut ja ELY-keskukset selvittävät mahdollisuuksia järjestää tilaisuudet virtuaalisesti. ELY-keskukset tiedottavat asiasta tarkemmin.

Älykkäät maaseudut –kiertueen tarkoituksena on ollut tukea alueellista ja paikallista ohjelma- ja strategiatyötä tulevaa EU-rahoituskautta ajatellen sekä hakea aineksia kansallisen maaseutupolitiikan ja saaristopolitiikan tekemiseen. Kiertuetta järjestämässä ovat Maaseutuverkosto, Maaseutupolitiikan neuvosto, Saaristoasiain neuvottelukunta ja maa- ja metsätalousministeriö yhdessä ELY-keskusten ja Leader-ryhmien kanssa.

Lisätietoa:

Valtakunnalliset järjestelyt:

  • Sanna Sihvola, neuvotteleva virkamies, maa- ja metsätalousministeriö, etunimi.sukunimi@mmm.fi, p. 0295162264
  • Teemu Hauhia, Yksikönjohtaja, Maaseutuverkostopalvelut-yksikkö, etunimi.sukunimi@maaseutu.fi, p. 040 545 4016

Maaseutupolitiikka:

  • Christell Åström, Maaseutupolitiikan neuvoston pääsihteeri, maa- ja metsätalousministeriö, etunimi.sukunimi@mmm.fi, p. 029 516 2030

Saaristopolitiikka:

  • Elina Auri, Saaristoasiain neuvottelukunnan pääsihteeri, maa- ja metsätalousministeriö, etunimi.sukunimi@mmm.fi, p. 0400 744 900
EU ja kansainväliset asiat Maaseutu Ruoka ja maatalous