Hyppää sisältöön
Valtioneuvosto ja ministeriöt Media

Onko suomalainen nauta oikeasti ilmastopahis – MMM:n podcast Jalat maassa käynnistyy

Maa- ja metsätalousministeriö
9.4.2020 13.00
Tiedote

Jalat maassa on maa- ja metsätalousministeriön ensimmäinen podcast-sarja. Ensimmäisen tuotantokauden aikana puhutaan laajasti suomalaisesta ruuantuotannosta tänään ja huomenna – myös vähän menneitä muistelleen.

Jalat maassa -podcastin jokainen jakso on täynnä täyttä asiaa ja todellisia kokemuksia. Sarjan juontaa maa- ja metsätalousministeriön kansliapäällikkö Jaana Husu-Kallio. Ensimmäisellä tuotantokaudella käsitellään ruuantuotannon arkipäivää vaihtuvien vieraiden seurassa.

Keskusteluissa puidaan eri ruuantuotantosuuntien arkea, tulevaisuuden haasteita ja ennakkoluuloja. Suomen visio on tuottaa maailman parasta ruokaa. Sarjassa visiot törmäytetään todellisuuteen. Miltä muutos tuntuu? Mitä on tehtävä juuri nyt? Miksi on opittava uutta?

Jalat maassa -podcastin ensimmäisessä jaksossa keskustellaan naudanlihantuotannosta. Vieraana on kouvolalainen lihantuottaja Tommi Hasu.

Naudanlihantuotantoa kritisoidaan runsaasti sen ympäristövaikutusten takia. Mutta mikä on yksittäisen tuottajan vastuu kokonaiskuvan kannalta? Onko suomalainen nauta oikeasti ilmastopahis? Mitkä ovat ne vahvuudet, joiden päälle suomalaisten tuottajien kannattaisi rakentaa?

Jalat maassa -podcast on kuunneltavissa MMM:n verkkosivulla sekä Spotifysta ja iTunesista.

Lisätiedot maa- ja metsätalousministeriöstä:
Kansliapäällikkö Jaana Husu-Kallio, 0400 291 910, [email protected]
Viestintäjohtaja Janne Impiö, 050 330 6065, [email protected]

Hallinto Luonto ja ilmasto Maaseutu Ruoka ja maatalous