Maa- ja metsätalousministeriön blogi
Sianlihantuotannon uusin dilemma - karjuporsaiden kirurginen kastraatio
Marinin hallitusohjelmassa on useita eläinten hyvinvointiin liittyviä tavoitteita. Porsaiden kirurgisesta kastraatiosta luopuminen on yksi selvitettävistä...
Lisää terveellistä ja turvallista kalaa lautaselle
Maaliskuun hienot pilkkikelit houkuttelevat kalansaaliiden äärelle. Koukkuun voi tarttua ahven tai kuha, parhaimmillaan kuuluisa ”kahen kilon siika”. ...
Voiko tätä syödä?
Tulevaisuuden ruuantuotantomahdollisuuksia ansiokkaasti kuvaava televisiosarja ”Voiko tätä syödä?” on herättänyt minussa ja varmasti monessa muussakin...
Riistaa ruokapöytään
Syksyn jahtikausi on pian käsillä ja riistaa saadaan taas ruokapöytään. Suurin osa luonnonvaraisen riistan lihasta päätyy metsästäjien omaan käyttöön, mutta...